Hårbehandling i Asnæs

Om Salon Lindegaard

Hårbehandling i Asnæs

Kom og oplev hyggelig stemning og god service

Velkommen hos Salon Lindegaard i Asnæs! Vi består af en Frisør og en Elev, der sørger for at forkæle dit hår med et stort udvalg af forskellige behandlinger. Salonen er fra 2018 og ligger centralt i 4550 Asnæs på Storegade 1A, som er tæt på Asnæs Centret. I salonen bliver du mødt af en afslappet atmosfære, hvor du er i centrum hele vejen, og med fokus på at skabe en rolig og hyggelig stemning, hvor alle er velkomne – store som små.

I salonen prioriteres skånsomme produkter uden for meget brug af kemi, og vi har et stort udvalg af spændende farver og produkter. Vi går meget op i gode kvalitetsprodukter og forhandler bl.a. mærkerne Kevin.Murphy og Living Proof, så du er garanteret den bedste pleje af dit hår. Ønsker du vejledning til valg af produkter, er du meget velkommen til at spørge os om hjælp.

Frisøren i salonen i Asnæs

Salonen består af Cecilie, som er ejer af salonen. Cecilie blev udlært i 2017 og antaget med bronzemedalje efter 4 år i lære. Derudover har hun været udtaget til Danish Beauty Award- Årets Frisør under sin læretid.

Cecilie har en stor passion for vores håndværk og holder os hele tiden opdaterede om de nye trends, modeklip og farve. Derudover er vi løbende på kursus, så vi altid har de nyeste teknikker og værktøjer til at udføre præcis den frisure, du drømmer om!

Fokus på høj kvalitet og service

I salonen sørger vi for at give jer en frisøroplevelse, hvor der både er fokus på god service og faglig stolthed. Vi går op i at være professionelle og levere et flot, holdbart resultat, men med plads til en hyggelig og stemningsfyldt atmosfære, hvor humøret er højt og med plads til alle. 

Her i 2021 er vi blevet udtaget til at deltage i Kevin.Murphy Session.Salon, hvor der kun er 10 pladser blandt alle saloner hvert år. Det er vi hos Salon Lindegaard meget stolte over, og vi glæder os til forløbet.

Vi ønsker, at kunderne føler sig trygge i vores hænder, og vi lytter til ønskerne og behovene omhandlende den nye frisure. Hvis du er i tvivl om dit valg, er der altid tid til en snak om den specifikke hårbehandling eller gode råd og vejledning til valg og pleje af dit hår.